Ha az akváriumom 1 ponton minimálisan ereszt (alig észrevehető), akkor elég, ha fsb-vel belülről húzok mindenhova egy új réteget?
Oh, bocsi, félreolvastam. :)
Áh, nem kell félned, amíg nincs repedés, vagy durva eresztés, meg nagyon sok letört sarok, stb..
Elég kicsit megjavítgatni. Igaz, nem a leg esztétikusabb, de a rárakott föld miatt amúgy se látszik.
Elvileg a lyuktól számítva 5-5 cm-re, ha húzol szilóból egy csíkot, az is bőven elég.
Vastagot húzz, (átlátszóból) hogy a régi szilóhoz is tapadjon, és az üvegekhez is.
jó az az én kis(óriási) teknősömnek is. :)
ha már ittvagyok, kérdeznék még valamit. amikor megvettem az akváriumot, nem volt merevítve, valahogy azzal magyarázta a hapsi, hogy ez vastag üveg, és nem kell. de a biztonság kedvéért így ráragasztottam egy üveglapot a tetejére. ennek így van értelme? használ?
ezen a videón 00:45-től lehet rendesen látni, tehát a tetején van, és "összefogja" a két oldalt.
Igen ettől merevebb lesz az akvárium, de valóban ilyen vastagságnál és méretnél nem muszáj.
Ja és mutatok mégvalamit:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pZO..
Jobbklikk a videóra (a képre) miközben megy. S felkínál több lehetőséget, többek közt a jelenlegi időponttól való link másolását. (felkínálja, vagy egyből a vágólapra kerül)
A gyakorlatban pedig leállítod ott ahol ép kell s akkor jobbklikkelsz. Esetleg egy másodperccel hátrébb viszed s úgy, hogy akinek szánod fel is foghassa az egészet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!