Torzult lyukas új hatások enyhén barnás szélű levelek. Milyen hiány betegség lehet?
2013. nov. 10. 18:05
1/7 anonim válasza:
Magas nitrát szint.
Hirtelen hőmérséklet-csökkenés,
vagy hirtelen környezeti változások
és gyakori rakosgatás (transzplantáció).
2/7 A kérdező kommentje:
tartós 25c 3 hete ültettem be kapót jbl tápgolyót is, sajnos a nitrátot nem tudom megmérni.
2013. nov. 10. 18:34
4/7 anonim válasza:
nekem is van ilyen növényem én se tudom mi a baj.én easy carbot és profitot nyomok naponta.kb másfél honapja vettem egy kicsit megviselődött ez idő alatt,de mintha kezdene helyre jönni.
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy más a baja, mittudomén.
6/7 Platypus válasza:
Papíron a káliumhiány okoz lyukas leveleket.
7/7 Ricsikee1997 válasza:
nekem ugyan ilyen volt... de szerintem a barnaalga eltömíti a növény pórusait agy nem tud felvenni tápanyagot ezért én kaptam 5 ancit kicsik de ha nagyobbak lesznek 3-at elajándékozok.. és mióta megvannak megszűnt ez a probléma de vannak még mellette garnéláim is azok is eszik az algát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!