Halak hazaszállítása?
Nem, felfognak fordulni.
Miért ne bírnák ki?Meg mondjuk attól is függ milyen halak, de szerintem mind kibírja, nyilván vízben lesznek, mert ha száraz helyen akkor egyértelmű...szóval...
Lehet kapni elemes légpumpát is, de erre a kis időre minek?
Naphalakat hoztam kicsit nagyobb műanyagdobozban, mint egy befőttesüveg, de volt benne 6 nagy dög hal 6-10 centisek, és nyár volt, meleg, kb 1 órát kocsikáztunk, namost mondtam a végén nekik, hogy siessünk, mert már kezdek pipálni a halak, de azért még egy ismerőst elvittünk haza, és csak utána jöttünk hozzánk. A halakat rohantam egyből bedobni vízbe és túlélték, de már nem sok volt hátra nekik. Azért lehet látni ha már gáz van és onnantól kezdve még plusz 10 percig is bírták, bár ez elég necces volt, csak nem kaptam elég nagy dobozt a szállításhoz. Mert igazából nem is tudtam hogy akarok hazahozni halakat. Azt ott találtam ki a tónál.
Én egy puha pléddel bélelt szatyorba rakom a haltartó tasakot és megkérem a boltban az eladót, hogy nyomjon egy kis oxigént a tasakba.
Igy tuti nem lesz bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!