Milyen akváriumi világítást vegyek?
Figyelt kérdés
az akvárium 126 literes
80cm hosszú ,35cm mély, 45cm magas.
növények egyenlőre nem tudom milyenek lesznek de úgy gondolkodjatok hogy nagy fény igényű. Én a világításhoz nem sokat értek szóval csak ti tudtok nekem segíteni mert a bolti eladóval már a szűrést is megjártam. fontos hogy jó világítás legyen és ne kerüljön 2 fénycsővel együtt többe mint 20ezer ft. Köszönöm!!!
2013. nov. 5. 19:02
11/14 csejani válasza:
Ebben 4 db 24w-os cső van ez talán jó de mint mondtam ez drágább!
12/14 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen méretü akváriumom A világitásom quad t5 2x24W + egy t8-as resun lámpa. Ennél a fénynél már sok növényből lehet választani. Egyébként ha ez az első akváriumod érdemesebb kisebb kihivást igénylő akváriumot össze állitani, több lesz a siker élmény és kevesebb a kudarc. Ha már van tapasztalatod akkor lépj magasabb szintre.
13/14 A kérdező kommentje:
nem tudom mi legyen . ti melyiket vennétek ? amúgy most lépek feljebb egy 80 literesről egy 126 ra a 80 litereshez van egy 60 centis sera blue sky t8 as fénycső egy házilag barkácsolt foglalatban az most jól szuperál a jelenlegi növényeim szépek , de gondolom ez a fénycső önmagába kevés a 126 litereshez nem ?
2013. nov. 5. 22:11
14/14 anonim válasza:
Csak akkor jön ki talán egy huszasból ha magad készited el a világitást. Egyébként nem, és azért valljuk be az otthon készültek messze nem olyan esztétikusak mint a bolti.Esetleg várj és gyüjtsél még egy kis pénzt ha min- denképp ragaszkodsz az elképzelésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!