Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen akváriumi világítást...

Milyen akváriumi világítást vegyek?

Figyelt kérdés

az akvárium 126 literes

80cm hosszú ,35cm mély, 45cm magas.

növények egyenlőre nem tudom milyenek lesznek de úgy gondolkodjatok hogy nagy fény igényű. Én a világításhoz nem sokat értek szóval csak ti tudtok nekem segíteni mert a bolti eladóval már a szűrést is megjártam. fontos hogy jó világítás legyen és ne kerüljön 2 fénycsővel együtt többe mint 20ezer ft. Köszönöm!!!

2013. nov. 5. 19:02
1 2
 11/14 csejani ***** válasza:
Ebben 4 db 24w-os cső van ez talán jó de mint mondtam ez drágább!
2013. nov. 5. 21:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen méretü akváriumom A világitásom quad t5 2x24W + egy t8-as resun lámpa. Ennél a fénynél már sok növényből lehet választani. Egyébként ha ez az első akváriumod érdemesebb kisebb kihivást igénylő akváriumot össze állitani, több lesz a siker élmény és kevesebb a kudarc. Ha már van tapasztalatod akkor lépj magasabb szintre.
2013. nov. 5. 21:13
 13/14 A kérdező kommentje:
nem tudom mi legyen . ti melyiket vennétek ? amúgy most lépek feljebb egy 80 literesről egy 126 ra a 80 litereshez van egy 60 centis sera blue sky t8 as fénycső egy házilag barkácsolt foglalatban az most jól szuperál a jelenlegi növényeim szépek , de gondolom ez a fénycső önmagába kevés a 126 litereshez nem ?
2013. nov. 5. 22:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak akkor jön ki talán egy huszasból ha magad készited el a világitást. Egyébként nem, és azért valljuk be az otthon készültek messze nem olyan esztétikusak mint a bolti.Esetleg várj és gyüjtsél még egy kis pénzt ha min- denképp ragaszkodsz az elképzelésedhez.
2013. nov. 6. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!