Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 54 literes akvárium berendezés...

54 literes akvárium berendezés, halak (többi lent, mert hosszú lesz)?!

Figyelt kérdés
Szóval: először is hülyét kell csinálnom magamból, önhibámon kívül. A boltból elvitték az általam említett 40 literes, ezt most egy 60x30x30-as, azonban uazon az áron. Gondoltam, nem hülyeség, ezt lefoglaltam. 54 liter. Szóval: Márka: Hagen Elite, 54 literes, de neten nem tudok hozzá használható oldalt belinkelni, amin a rendes paraméterek le lennének írva. Tehát inkább leírom. Van hozzá egy 400 l/h-s szivattyú (link nuku, nem találom neten, talán max. 0,5-1 liter szűrőanyag fér bele), 15W-os fénycső, melegítőt nem tudom pontosan. 3 mm-es üvegfallal, ahogy néztem, nem spóroltak a szilikonnal, és szerintem oldallapok az aljának a tetejére vannak ragasztva. No most: gondolom, kis fényigényű növények. Halak? Boraras urophthalmoides kapható, de ritkán, és úgy gondoltam, legyenek kicsit nagyobb nanohalaim egy ekkorába. 3 mm-es üveg 54 litereshez lélektani határ, őrültség vagy elmegy? Néztem guppikat (simákat), egész aranyosak. Ők hogy örülnének egy ilyen akváriumnak? És melléjük valamilyen faj még bemehet, vagy ne tessem már álmodozni? Szóval halösszeállítások, bár az ízlésemet nem ismeritek, de nyugodtan javasolhattok, ja, és mennyi hal mehet be? Szűrő elég, vagy kezdjem azzal, hogy kihajítom az ablakon egy járókelő fejére és vegyek egy jobbat, vagy, a boltban van aquael fan 1, oldalszűrőset építsek, 5 literest? Vagy nagyobbat? Jó sok kérdésem volt, ha emlékeztek valamelyikre, amelyiket egy 40 literessel kapcsolatban tettem fel, de itt most nem írtam le, légyszi válaszoljatok arra is! Válaszaitokat előre köszönöm, fél óra múlva jövök egy újabb sor kérdéssel, a válaszaitok alapján :D .
2013. nov. 5. 18:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Van itt a városban egy mezőgazdasági, hazafele bementem, van vagy 40 csőfajtájuk, úgyhogy ott veszem meg (ja, átlag 100 Ft/m...) 1. Guppik+boraras meglesznek egymással, ugye? (tudom, hogy már legalább másodszorra kérdezem meg, de ne tudom, hogy pontosan mi volt a válasz... :) bocsi) 2. Befele-kifelét vagy fordítva gondoltad, vagy fölső szűrőakváriumra gondoltad?
2013. nov. 5. 20:37
 12/13 Pendulum92 ***** válasza:

Megvannak egymással.

A kifelé az, ami kifelé megy az akváriumból, tehát kifelé viszi a vizet. Befelé az ellentétje.

2013. nov. 5. 21:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja. Az akváriumhoz. Én a szűrőakváriumhoz néztem... És, ha azt mondom, hogy legyenek csak mondjuk endlerek, mert...csak úgy elméletben, ők hányan legyenek, és csak hímek, ha van eszem(5-7 centi, 54l), és nem feltétlenül szeretnék kishalakat?
2013. nov. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!