Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Aquael belső szűrőnél nincs...

Aquael belső szűrőnél nincs buborék? (Nem értek az akvarisztikához! )

Figyelt kérdés
Apukám megkért, hogy takarítsam ki az akvárium szűrőjét, egy aquael belső szűrő, nem tudom milyen típusú. Kivettem amit kellett, de mikor visszaraktam és bekapcsoltam nem jöttek a buborékok, ez kb. 10 perce volt, de azóta se. Áramlás van, mi lehet a hiba? Ugye nem rontottam el? Akkor apukám kinyír. :D Amúgy nem értek a halakhoz sem az akváriumokhoz, szóval ha nagyon idióta a kérdés bocsánat!
2013. nov. 3. 16:52
 1/6 Pendulum92 ***** válasza:
81%

Nem történt semmi baj, szerintem nem raktad vissza a porlasztócsövét. A végéhez csatlakozik egy cső, az végén is van egy kis fekete dolog.

Mondhatod apukádnak, hogy ha külön nem tetszenek a neki a buborékok, akkor fölöslegesek. Elég oxigén olódódik be, ha a szűrő mozgatja a felszínt, és úgy halkabb is.

2013. nov. 3. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
udom hogy ezt apukádnak kéne tudnia de ha esetleg nem így csináltad vagy nem így szokta mond el neki rosszul csinálja:a szivacsot nem szabad csapvízben kimosni csak akváriumvízben.Amúgy igaza van elsőnek nem muszály a buborék.
2013. nov. 3. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Van rajta felül az a műanyag átlátszó cső, ami kilóg a vízből.

Annak a végét lehet tekergetni, el lehet zárni a levegőt.

Azt nyisd meg, és fújj bele!

Ha víz került bele, attól nem megy a levegő. Fújj bele, és ha már jön a levegő, akkor állítsd úgy azt a kis csövet, hogy a vége a vízfelszín fölött legyen.

Ja, és magát a szűrőt se tedd túl mélyre!

Ahol kijön a víz, az a felszín alatt 1-2 cm-re legyen!

2013. nov. 3. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sikerült megcsinálnom a kommentjeiteknek hála, minden úgy működik mint előtte. Nagy feladat volt ez nekem, apu külföldön van hosszabb ideig, aztán most rám hárult ez a feladat. De minden rendben, még egyszer köszönöm rengeteget segítettek!
2013. nov. 3. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tudnád itt mennyi idióta kérdés van. Ez kivételesen nem volt az. Rendes vagy, hogy így vigyázol a halakra és ügyesen feltalálod magad.
2013. nov. 3. 20:43
 6/6 Pendulum92 ***** válasza:
Annak, aki lepontozott: elmondaná az okát is? :
2013. nov. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!