Jó ez az akvárium bettának? (Kép)
Figyelt kérdés
Bocsánat a híbakért, telefonrol vagyok.
Remélem működik a link.
Naszoval az akvárium 72liter, a szűrésem tetratec ex 700, 28 C van...
Ennek elvileg jónak kell lennie.
Volt már bettám, ezt irtam egy másik kérdésbe, es mondtam hogy lebetegedett... Azt nem emlitettem hogy zavarta hogy latja magát az uvegen....azt irtatok hogy tul nagy a tér, es hogy a novenyek alacsonyak. Azota lecsereltem a novenyeket, és megprobaltam csokkenteni a sodrast. Nem tudom hogy akkor másnál nem is tükrozódik az üveg?
Vagy hogy csinálják? Vagy ez csak az én bettámat zavarta?
Ebbe az akiba veheteek bettát? Nem fog meghalni?
Köszönom, 14f
2013. nov. 3. 13:58
11/15 A kérdező kommentje:
Bocsanat az ekezetek miatt, telefonrol vagyok megint :)
2013. nov. 3. 17:50
12/15 anonim válasza:
bal alsó sarokban törpe szívóharcsa?
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, el is felejtettem
2013. nov. 3. 19:30
14/15 anonim válasza:
Szerintem a mostani halaid azért olyan bátortalanok, mert kevesen vannak. Ha a galaxyikhoz és az amandákhoz vennél még 10-10 darabot, akkor bátrabbak lennének. Otocinclusból se ártana még vagy 4, ők is csapathalak. És így még sakuráknak is jó lenne, mert jó a szűrésed.
15/15 anonim válasza:
Ohhh háát szerintem szuper biztos jól fogják érezni magukat!!:))) szerintem egy hím es 3-4 nosteny mehet is majd bele!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!