Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » SÜRGŐS! Igaz hogy a bettának...

SÜRGŐS! Igaz hogy a bettának elég egy 14x14x15 cm-es akvárium?

Figyelt kérdés

[link]

Itt lehet vásárolni, azt irja, hogy ez egy halnak elég.

2010. júl. 20. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elégnek elég...bár én nem szeretem az ilyen "betta akváriumokat" hadd tudjon már szegény hal úszkálni is abban az akváriumban.Amúgy el él benne de nagy akváriumba társas halként harsányabb, de ha csak egy bettát akarsz akkor ebbe is el van.
2010. júl. 20. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Te melyiket választanád? 20 nm-es lakás panelben vagy 100 nm-es családi ház zöldövezetben?

Az "elég" nem jelenti azt, hogy jó.

2010. júl. 20. 14:04
 3/11 A kérdező kommentje:
oké köszi, csak egyet szeretnék
2010. júl. 20. 14:15
 4/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem elég, átmenetileg kielégítő de hosszú távon nem jó. egy ekkora akváriumban max fél éves élettartamra számíts!
2010. júl. 20. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerinted a képen látható hal mivel tölti az idejét egy ilyen akváriumban? Mereng az élet dolgain.. mert mást nem igen tud csinálni.

Ráadásul normálisan nem is lehet takarítani, kivéve ha ezt az egyébként érzékeny és igényes halat minden héten klóros csapvízzel akarod kínozni.

Ha állatot tartasz, biztosíts neki megfelelő körülményeket!

2010. júl. 20. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Elég bután néz ki egy ilyen piciben a hal,ennyi erővel egy söröskorsóba is tehetnéd...
2010. júl. 20. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Na ezt nevezem állatkínzásnak!!!! Pfff....aki ezt kitalálta azt kéne bezárni egy akkora szobába, hogy csak 1 lépesnyire legyenek a falak és ott élje le az életét a szemét! Nehogy ilyet vegyél már! Nyisd már ki a szemed!
2010. júl. 20. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Amit azon az oldalon írnak, abból negyede sem igaz csak marketing szöveg! Felejtsd el!!!
2010. júl. 20. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Még most látom az árát, 4500 ft+posta, abból egy 50 literes üveg akváriumot vehetsz!
2010. júl. 20. 20:38
 10/11 A kérdező kommentje:

oké, köszi

én is azért néztem nagyot, de sokan irják h ne3kik befőttesüvegben van

2010. júl. 20. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!