500 literes akváriumot hogyan rendezzem be? Most 120 literes van, félek a váltástól. Segitetek?
Semmiképp se helyezzük egybe vitorláshallal. Ugyanis létezik egy parazita, aminek a vitorláshal közteshordozója, vagyis őt nem fertőzi meg. Viszont a diszkoszhalakat azonnal megtámadja.
Read more: [link]
törpe gurámi, gyöngy gurámi.
-nekik is lágy víz kell
-a törpe gurámi hím elszántan védi az ivadékokat
-csak nyugodtabb halakkal tartsa akik nem piszkálják meg az úszójukat, kell nekik a felszíni levegő is tehát teljesen ne takard le az akváriumot, de ne is ugorhassanak ki a halak, ha majd tartasz arra hajlamosat
itt van 1 jó összeállítás 500 literre:
4 vitorláshal (2 pár)
10 házmesterhal
15 zebradánió
15 kolibrihal
5 nőstény platti (hogy ne szaporodjanak el)
botia: ez jó kérdés, hogy csapatban érdemesebb-e, erre válaszoljon egy nagyobb szakértő, mondjuk hable. mondjuk botia is létezik többféle, tehát jó lenne pontosan meghatározni, hogy Bengáli díszcsík Burmai díszcsík Pakisztáni díszcsík Sávos díszcsík közül melyik. a fajok igényeit a googleba beírva megtalálod.
pakisztáni botiám van. Akkor vettem,mikor apukám kezelte egy hónapos külföldi kintlétünk alatt szegény halaimat és több volt a csiga,mint a hal..,,, na, a botia kiette őket 2 nap alatt,mind egy szálig:) rettentő félénk volt, mostmár nem fél tőlünk, és nappal is sokat mutatkozik. Társaság nem ártana neki, ezt tudom.
A gurámik gyönyörűek! őszintén én még nem láttam ilyen halat élőben,csak a neten. köszönöm az ötletet!
jövő héten megyünk megnézni a profi akvaristák stúdióját,bemutatótermét. Hajlik a párom arra,hogy velük rendeztessük be. remélem a személyes megbeszélés során nem lesz 900.ezer forint az árajánlatuk/akvárium......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!