500 literes akváriumot hogyan rendezzem be? Most 120 literes van, félek a váltástól. Segitetek?
faágakra is tekerhetsz mohát damillal rá tudod kötni.
A vízesést, azaz homokesést szerintem nehéz megcsinálni
Valahol olvastam pedig hogy kell, de azt nem találom.
Egy levegőztetővel a levegő nyomja fel egy csőbe a homokot magasra, ami aztán visszaesik egy alsó tálcába, majd újra felnyomja. A levegő buborékokra tapad rá a homok és az viszi fel, vagy valami ilyesmi volt az elve. Na én nem tudnám megcsinálni.
A vízesés és a víz alatti fa elég komoly szakértelmet kíván. Gányolva elég felejtős eredménye van. Ha költenél a szakemberre, akkor a greenaquát ajánlom, egyedül nekik van érdemleges gyakorlatuk a témában.
Egy egyszerűbb látványt magadnak is összehozhatsz olvasgatással meg próbálkozással. Mielőtt feltöltöd az akváriumot, legózz el a berendezési tárgyakkal, rengeteget jelent ha sikerül megtalálni az ideális kompozíciót.
Szuper alaposak vagytok!köszönöm!
Én a plekótól félek,olyan,mint egy sárkányszörny:)
Más hal esetleg? Diszkoszhal nem lehet?
Diszkosznak lágyvíz kell,
tegyél több vitorlást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!