Valaki tud segiteni? Vörös alga és zöld fonalga jelent meg az akváriumban. Szürés külső /1100-as/+ belső (100) Vizérték NO3: 10 NO2 0,5 ph:6,8 gh :7 kh3 foszfát tesztem nincs.
Figyelt kérdés
Vizcsere heti 30 %. Világitás 2x24 W daylight csővel, 120 l-es akvárium ami nincs tultelepitve. Soha nem találkoztam még vörös algával ami inkább bordó szinü. Van benne otoc.
4 db amano is. Talaj pro soil.
2013. okt. 31. 17:51
11/18 anonim válasza:
De én sem tudom hogy annak mi a neve.
12/18 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint egy jávai moha vörös szálakkal, de elég vékony szálak. Azért kíváncsi lennék mi lenne belőle ha hagynád.
13/18 anonim válasza:
Lehet, hogy ilyen lenne?
14/18 A kérdező kommentje:
A szine ilyen, de kimondottan egy-egy szál nő nem sürün.
2013. nov. 1. 07:16
15/18 A kérdező kommentje:
De az is lehet, hogy még nem fejlődött ki rendesen és később majd elágazik.
2013. nov. 1. 07:17
16/18 anonim válasza:
Naja, és az is lehet, hogy nem fog elágazni. Fogalmam sincs.
17/18 anonim válasza:
Próbáld ki ezt a szert vörös alga ellen, talán ...
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget mindenkinek. Hable ki fogom próbálniaz exitalt.Remélem bejön.
Még egy érdekes dolgot vettem észre az akvárium minden növényén van alga kivéve egyet a hydrocotyle leucocophelán itt se a levélen se a levél szélein nem látható semmilyen alga.
2013. nov. 1. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!