A halak megeszik a csokit?
Figyelt kérdés
nem adnám nekik oda csak kérdés2009. nov. 13. 21:17
2/29 anonim válasza:
Ha osszedarabolod ilyen nagyon kicsi csoki darabokra akkor lehet hogy megeszik , bár lehet nem , igaazából nemtudom, próbald ki.
3/29 anonim válasza:
szerintem nem ,meg a különféle anyagoktól amiket tartalmaz a csoki az árthat neki
4/29 anonim válasza:
Nem hiszem,de semmiképpen se ehetnek , mert árt nekik.
6/29 anonim válasza:
Akkor visszavonom (2.vagyok ) ne próbáldki . :)
7/29 anonim válasza:
Szerintem megeszik, de még én se próbáltam ki.
8/29 anonim válasza:
Ha odaadod, akkor felpörögnek és nagyon gyorsan úsznak, úgyhogy összevissza és ki fog lyukadni az üveget és kiugranak az akváriumból. A válasz nem! :D
9/29 anonim válasza:
Ha megeszik,megdöglenek,ha nem,akkor meg minek dobálnád bele...?Gondolom nem ölnéd meg a halaidat...De szerintem bekapnák,aztán kiköpnék.
10/29 anonim válasza:
Mitől döglenének meg? Tudtommal semmilyen az élő szervezetre káros anyagot nem tartalmaz a csokoládé.
Vagy ha igen, akkor az emberi fogyasztásra is alkalmatlan és be lehetne tiltani az árusítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!