Melyik az a halfajta amelyiköl csak minden századik a mérgezö?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 16:41
2/3 anonim válasza:
Szerintem a gömbhalra gondolsz, ami elkészítése esetén minden 100. mérgező.
De mindegyik mérgező, csak az elkészítés során távolítják el belőle a mérgező részt. Ha egy tűfejnyi rész érintkezik a halhússal, akkor az halálos kimenetelű lehet.
3/3 anonim válasza:
Hja valamelyik gömbhal fajtát eszik a japánok, ráadásul jó drága is, csak nagyon durván szakképzett séfek készíthetik el. A legtöbb haláleset az olyan séfek miatt van akik nem annyira képzettek. De amúgy hülyeség az egész, csak az izgalom miatt ennyire felkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!