80 literes akváriumba guppi és platti mellé milyen algázót javasoltok? (cory-t nem szeretnék, az ancira meg azt mondják, inkább a haleledelt eszi, mint az algát, és túl sok mulmot csinál, ezért ezt se szeretnék)
A terveim szerint 6 guppi fiú és egy platti pár került volna az akváriumba egy boszorkányharcsa párral. Másik kérdésem kapcsán (az EHEIM MP Aquapro 60 XL szettről kérdeztem a véleményt) azt írta egy válaszoló, hogy nagyon neccesen lenne kihasználva az akvárium.
Azt hiszem, a harcsák miatt írta, mert azok nőnek meg viszonylag nagyra.
Viszont nekem olyan algaevő kellene, aki nemcsak az aljzaton mozog, hanem oldalt is, meg a növényeket is tisztogatja. (egy akvashopban az eladó azt mondta, hogy a páncélos cory-k csak alul mozognak, tehát cory-t és ancit is vegyek, de én inkább csak egyfélét szeretnék)
Van esetleg javaslatotok?
Az algázó géb is működőképes.
A coryk egyébként egyáltalán nem fogyasztanak algát.
Köszönöm a válaszokat!
Az algázó gébről olvastam, de ez a hal olyan, mint a Yeti, sokan hallottak róla, de senki se látta. Nem tudom, hogy egyáltalán beszerezhető-e?
Abszolút beszerezhető egyébként.
Ha nincs a kereskedőnél, ami mondjuk valószínű, mert tényleg nem egy gyakori hal, akkor megkéred, hogy hozzon nagykerből. Ennyi, szerintem ha jófej hoz simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!