Ettől lehet ilyen a szűrőm?
Figyelt kérdés
Van egy hydor prime 30 asom,néhány éve nagyon hangos és nem is tolja a vizet annyira mint kéne.
Kitisztítottam többször is,a csöveket is,nem lett jobb.
Ma totál szétszedtem és megláttam hogy a rotorból le van törve egy lapát.Ettől lehet hogy nem fúj olyan erősen mint kéne?
Most visszaraktam így ahogy van,majd veszek bele újat ha találok
2013. okt. 7. 20:37
1/5 YourDestiny válasza:
Teljesen logikus. Ezáltal a rotor eleve nem mozog egyenletesen, ahogyan kéne, ki-kitér az útjából, így értelemszerűen hangos is. A tengely se lehet a toppon, komplett azzal kell cserélni.
2/5 YourDestiny válasza:
Egy milliméter nagyságú törés is hangosságot és problémát okozhat, akárcsak egy hajszálrepedés a mágnesen, nemhogy egy komplett lapát hiánya.
3/5 A kérdező kommentje:
milyen tengely? úgy érted ez? [link]
értelemszerűen az egészet akarom cserélni,csak nem tudom melyik tengelyre gondolsz
attól hogy így használom nem fog elromolni ugye?
akkor erősebben fogja majd tolni a vízet?
2013. okt. 7. 20:54
4/5 anonim válasza:
Nem romlik el, mert gumi ágyazású a tengely, így komplett cseréled. De remélem nem fogja kikoptatni a házat. Nem tudom tud e beverődést, kopást okozni, ilyesfajta tapasztalatom nincs.
5/5 YourDestiny válasza:
A tengely, amin a rotor forog. Ha kerámia, simán el is törheti. A acéltengelyes, akkor nem kell ettől tartani. Viszont egy a lényeg, én így a szűrőt nem használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!