Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miskolcon lehet venni kimért...

Miskolcon lehet venni kimért siporaxot?

Figyelt kérdés
És ha igen leírnátok melyikbe és kb mennyi litere?
2013. okt. 6. 11:31
1 2
 11/11 Woodoo001 ***** válasza:

Na igen, a Komodo... Ott még nem kérdeztem, de ismerem a helyet és be is szoktam nézni, rendes és korrekt srác, mondta is, hogy ha kell valami hal csak szóljak és beszerzi... :)

Vitorlást is ismerem, szerintem az is egy korrekt hely, + nyílott egy "testvérüzlete" a buszmegálló mellet, a Trópusi Akvárium, igaz még csak szétnéztem, de meggyőzött...

A mályira neten találtam rá, tervezem is, hogy arrafelé is vinni fog utam... Oda (is) csak besétálsz és ami tetszik megveszed? :)

Aquariumplus-nál tényleg az ár győzött meg + a sok dicséret és amúgy is kell több minden, így kb. onnan oldom meg, de köszönöm a segítséget!

2013. nov. 17. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!