Miskolcon lehet venni kimért siporaxot?
Megnéztem két helyen is, ami "Sera-snak" tűnt, reméltem ott lesz... Sajnos sem a Plázában sem a Szinvaparkban nem foglalkoznak kiméréssel, a csomagolt 1 literes pedig 5400 kemény forint körül van...
Rendelni kellene... Elvileg az Aquariumplus-nál eredetit küldenek és 2100 egy liter... [link]
Nem, dehogy, eszemben sincs... :) Igen, az Aquariumplus-tól fogok, akárhol olvasom arról csak jót írnak, hogy onnan eredeti érkezik... Szétnézek még mi kell, 10 ezer felett ingyenes a szállítás elvileg...
Gondolkoztam rajta, hogy megrendeljek egy 50 litereset és eladjam literenként x Ft-ért , hogy mindenki jól járjon, de Miskolcon azért lehet 50 liter nem 1-2-re menne el, postázni macerás (+ emeli az árat), panelban meg tárolgatni sem egyszerű... Lehetetlen... :)
Ákosnál próbáltad már? (Galapagos, vagy mi a boltja neve, a Profi (legalábbis régebben az volt) mögött egy 10 emeletes alján van a boltja.) Nem akarok neki reklámot csinálni, de a legtutibb üzlet Miskolcon. Ne riasszon el a látszat, a halai pl. ezerszer jobb minőségűek, mint a plázások, beleértve a szinvateraszos boltot is. A plázás boltoknál a villanyrendőr melletti (a NAV felé levő, alagsori) boltocska is fényévekkel jobb!
Vagy érdemes esetleg kimenni Mályiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!