Algaevő halaknak hol szerzitek be a zöldféléket (uborka répa spenót) stb. hogy ne legyen vegyszerrel kezelt?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 06:58
1/3 anonim válasza:
Zöldégesnél. Nehogy már bio boltba kelljen járkálni.
Halasnál meg spirulina alga tablettát. Nincs ancim, de szakállasagámának adok reszelt répát, salátát, meg főtt kukoricát, ő nekik nincs semmi baja.
Viszont nemrég pár sáskát megöglesztettem azzal hogy adtam nekik petrezselymet, de nem értettem mi van, mert a tücsköknek is adtam és a nyúlnak is, és azoknak nem lett semmi bajuk :/
2/3 anonim válasza:
A konzerv nem jó, mert bébirépa konzervet adtam egyszer RC garnéláknak és fetrengtek utána egy napig a földön, mintha fájt volna a hasuk úgy néztek ki. Másnapra helyrejöttek, de olyat többet nem adtam.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor a halaknak sem jó a konzerv zőldség?
2013. okt. 4. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!