120 l-es akváriumba miket? (kezdő vagyok)
Figyelt kérdés
Van egy 120 l-es akváriumom, még üresen áll. A kezdéshez kérnék segítséget.
Max hány db hal mehet bele/milyen fajták?
Milyen növényeket érdemes beletenni?
Aljzat milyen legyen?
Ha van képetek a saját akváriumotokról, küldenétek?
Előre is köszi a segítséget!
2013. szept. 24. 22:19
11/20 YourDestiny válasza:
12/20 YourDestiny válasza:
13/20 A kérdező kommentje:
Koszi a linkeket, fekete hatterrel tenyleg jol nez ki ;) szerintem maradok ennel a variacional.
szerintetek hany kg / l (nem tudom miben van megadva) aljzat kell?
a netes kalkulatoroknak nem nagyon hiszek. szeretnem ha vastagabb lenne az aljzat, es hatrafele emelkedjen.
2013. szept. 27. 14:18
14/20 YourDestiny válasza:
Átlag 5 centi, és akkor előre megy 3, hátra 7. De ahhoz, hogy kiszámold literben, kell az akvárium alapmérete. Literben venni jobb, az pontos képet ad, a kiló már nem, mert minden aljzat súlya más. De ugye azzal is kalkulálhatsz, hogy az aljzatbe süllyesztett dekoráció is nyom felfelé rajta.
15/20 A kérdező kommentje:
a hossza 80 cm, magassaga 45 cm, szelessege 35 cm.
2013. szept. 27. 15:31
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Ès táptalajt mennyit? (bocsi a sok kérdésért, most kezd összeàllni a kép :-) )
2013. szept. 29. 13:23
18/20 YourDestiny válasza:
Táptalaj lesz az általános alatt? Mert akkor általános talajból kevesebb kell ugye.
19/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, h még halvány fogalmam sincs, hogy milyen aljzat lesz benne. De igazság szerint mindenképp akarok még alá tenni táptalajt is, a növények miatt.
2013. szept. 29. 14:14
20/20 YourDestiny válasza:
Ha nem lesznek túl igényes növényeid, elég egy sima Manado vagy ProSoil is pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!