S. O. S. Xifo halakrol van szo?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy him xifot, de mar volt egy masik him, es harom nosteny az akvariumban. Az uj valamivel kisebb mint a regi xifo, es a regi egyszeruen nem hagyja elni az ujat. En nagyon sajnalom, nem tudom, hogy mit csinalnak. Folyamatosan csipdesi, harapja, kergeti a kis ujoncot. Gy nyugodt perce nincs, mindig menekulnie kell. Mit tegyek?
Sot meg a him guppi is megcsipkedi!
2013. szept. 23. 20:18
1/8 A kérdező kommentje:
Kerlek segitsetek, most is eluldozte a kovek koze, szegeny ki se mer jonni. Megfog ez oldodni?
2013. szept. 23. 21:37
2/8 anonim válasza:
Mekkora az akvárium? A xifóknak 100 liter kell, mert nagy a mozgásigényük, a kis hely is okozhat agressziót. Az új halat meg különítsd el egy minél nagyobb dobozba/akváriumba egy szivacsszürövel.
3/8 kzs válasza:
Egyrészt nagy akvárium kell nekik, másrészt pedig új halat célszerű este, lámpaoltás után behelyezni (természetesen akkor is szokatni kell az akvárium vizéhez).
Így csináltad?
4/8 A kérdező kommentje:
Delutan raktam be, az akvarium 60 liter.
2013. szept. 24. 18:18
5/8 anonim válasza:
A kis hely miatt csipkedi. Az lesz a legjobb ha eladod a xifókat és teszel be helyettük vagy 4 plattit. Tök ugyanúgy néznek ki csak kisebbek. Mennyi és milyen fajta halaid vannak?
6/8 A kérdező kommentje:
4 xifo, harom legyezo garnela, 3 hazmester
2013. szept. 24. 19:51
7/8 anonim válasza:
A 4 xifót add el. A garnélák és a páncélosharcsák maradhatnak, de vegyél még melléjük 3 darabot mert csapathalak. Xifó helyett vehetsz 4-5 plattit vagy 6-7 guppi hímet(nősténnyel szaporodnak és kicsi lesz nekik a hely).
8/8 Kósa úr válasza:
Szerintem különítsd el a régít és hagyd az ujjocot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!