SOS! Vettem két neonhalat a többi mellé, de fejjel lefelé úsznak! Mi bajuk?
Lélegeznek, meg minden. Most áttettem őket egy tálba, és szoktatom őket a vízhez. Felfordultak, és az egyik már nem lélegzik...
mi bajuk?
képet mindjárt csatolok
Ezeknek annyi.Ne keseredj el nem lehet tudni lehet,hogy már eleve beteget voltak és a sokk amit kaptak a szállítástól kihozta.Egyébként nekem bevált módszerem,hogy először miután haza vitte be teszem őket az akvás vödrömbe és le takarom őket fekete ruhával,a vödörbe fele aki fele zacskós víz van.(amiben adták,halszállítós víz)
Ettől eléggé meg nyugodnak közben meg szokják a vizet.
Nekem még így egy halam sem pusztult el!
Ezek a képen nem is mozognak. :D Ha túl eteted őket, akkor előfordulhat hogy a fejük nehezebb lesz. A pici farkukkal alig bírnak egyensúlyozni. Egyébként ez tök normális jelenség. :P
Ha azt hiszed hogy mindent jól csináltál, akkor hogy is van hogy 2 darabot vettél? A másik hogy koránt sem biztos hogy a víz megfelelő volt nekik.
Istenem! Olvassátok már el, hogy mit írtam! "Vettem két neonhalat a TÖBBI MELLÉ" -.-
az lehetséges, hogy megfáztak. Pedig langyos vizet is öntöttem hozzá apránként. De estére annyi volt nekik. Máshonnan fogok halakat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!