Egy 47L akváriumba hány darab neonhalat lehet bele tenni?
Egy 47 literes akváriumba 75200 darab neonhalat lehet beletenni.
Ha egy neonhal átlagos kifejlett példányának térfogatát 0,625 köbcentiméternek vesszük.
Ha az elrendezési mintát a formájukhoz igazítod, és a következő sort x y tengely mentén eltolva helyezed be, illetve félbevágott vagy kicsi egyedekkel az első eltolt sorok előtt is teljesen feltöltöd, további ~5-10000 darabot beletehetsz.
köszönöm 2.
valószínűleg azért kérdeztem mert nem tudom és ha te leírtad volna hogy ne mert xy akkor tudomásul veszem és nem veszek neonhalat hanem javasolsz valami mást ami jól érzi magát ekkora akváriumban
én legalább nem akarok felelőtlenül vásárolni hanem előbb kérdezek
Na haragudj, nem bántani akartlalak. Tényleg csak jószándékból írtam, hogy min. 10-15 db. A neonhalat nehéz túladagolni mivel olyan pici, inkább az szokott lenni a gond, hogy túl kevesen vannak.
Egyes
a te válaszoddal nem volt bajom
értem és köszi a normális választ
a: Mennyi?
b: Harminc.
a: Mi harminc?
b: Mi mennyi?
Majdnem úgy jártál mint a szuperintelligens pándimenzionális lények, akiket egér formájában érzékelünk. Csak neked szerencséd volt, mert a kérdést is egyből kitalálta helyetted a válaszoló. Olvasd el a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!