Házi kaja halaknak?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez tényleg megfelelő halak számára főleg a hús miatti eltarthatóságra gondolok? [link] 2013. szept. 3. 16:14
1/5 anonim válasza:
Réges-régen szárítással tartósították a húst, úgyhogy az miatt nem kell aggódnod. A többi meg korrektnek tűnik!
Szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi várom még olyanok válaszát akik esetleg próbálkoztak ilyesmivel receptnek is örülnék akár :)
2013. szept. 3. 19:37
3/5 anonim válasza:
Nem olvastam el, csak "a vizi szénát". De ha beraksz békalencsét azt megeszik úgy is és gyorsan nő, tehát mindig fog maradni, nem fogy el soha.
4/5 A kérdező kommentje:
jólvan köszi! ez nem nagyon fog menni mondjuk mert nekem sokszor volt már békalencsém és a sodrás miatt nem nőtt mert forgatta körbe körbe a vízforgató sajnos:(
2013. szept. 4. 17:42
5/5 anonim válasza:
Hja mondjuk igaz, hogy én csak nano halak és garnélák mellé nyomattam a békalencsét. Ott egy akasztós szűrőm volt, meg néha külső szűrőm, de ezekre ráhúztam egy hengeres szivacsot, hogy a garnélákat se szívja be, így a békalencsét sem szívta. Tény, hogy egy sima belső szűrő könnyen összeszedi, azt úgy lehetne talán, hogy kicsit lejjebb tenni a szűrőt, vagy ilyesmi, próbálkozni vele, hátha sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!