Doruss kérdése:
Miért nem jó a halaknak a szárított kaja?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy jobb a halaknak az élő kaja, vagy a fagyasztott, de mindenhol azt írják, hogy szárítottal nem ajánlott etetni, mert az nem jó. De miért? Sehol nem indokolják.2010. dec. 26. 18:45
1/3 anonim válasza:
Ez olyan dolog mint a tasakos és házi készítésű leves közötti különbség.
2/3 anonim válasza:
A szárított tápok azért nem jók, mert a szárítás során elvesztik a tápértékük nagy részét, szinte értéktelen a halak számára. Valamint rengeteg fertőzést lehet bevinni vele, ez az élőre is igaz, ezért én fagyasztottal etetek, könnyen tárolható és nincs kockázat.
3/3 Platypus válasza:
A szárított vízibolha, tubifex és társai tényleg nem jók, a Murr által említett szempontok miatt. A jó minőségű lemezes vagy szemcsés tápok viszont alkalmasak főeleségnek. Ezeket sem árt kiegészíteni fagyasztottal, de egy minőségi tápban eleve mindent beleraknak, ami egy halnak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!