Milyen aljzatot ajánlotok amanda lazacok, törpe szívóharcsák, algázó gébek és red cherry garnélák mellé?
Figyelt kérdés
Jelenleg fehér színű, aprószemű kavics van benne, de szeretnék valami sötétebbet, amit a lazacok jobban szeretnek. Az akváriumban sziklás háttér van, ami sötét szürke/fekete. JBL manado-n gondolkozom, de félek beleolvadnak színben az amandák. Vagy pedig még fekete bazaltra gondoltam, de attól meg tartok, nehogy túl sötét legyen az összhatás, illetve a gébeknek nem tudom tetszene-e a bazalt. Aquadepo oldalán néztem a bazaltot, elvileg nincs éles széle, nem tudom ez mennyire igaz..2013. szept. 2. 18:15
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Értem, akkor a bazalt kilőve. És a Manado? Nagyon beleolvadna színben az amanda lazac?
2013. szept. 2. 18:34
3/10 A kérdező kommentje:
2013. szept. 2. 18:54
4/10 anonim válasza:
lehet, nem tudom, olyat még nem láttam élőben
5/10 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy szerintem ez festett talaj, legalábbis abból kiindulva milyen színekben van belőle..
2013. szept. 2. 20:15
6/10 kzs válasza:
Figyelj, elmondanám, hogy én a Tüzéptől vettem sötét homokot, minimális áron.
Otthon forró víz alatt nagyon alaposan (kis vödrönként) átmostam. Szerintem lényegesen olcsóbban jön ki, mintha díszállat-boltban vennéd (persze nem mindegy, mekkora akváriumba kell).
7/10 A kérdező kommentje:
Az a bajom a homokkal, hogy a növényeknek tudtommal nem jó.
2013. szept. 2. 21:32
8/10 YourDestiny válasza:
Én Manadot vagy ProSoilt tennék. Bár a gébhez nem tudok hozzá túrni, gőzöm sincs, az túr-e vagy valami. Nekem parázsok mellett Manado van. Jól összeillenek.
9/10 YourDestiny válasza:
*Bár a gébhez nem tudok hozzá szólni
10/10 A kérdező kommentje:
A géb eddig annyit túrt, hogy egy kő és egy fa alá csináltak maguknak egy egy üreget, amúgy nem ássák fel szerencsére az akváriumot. Akkor manado lesz, 8 ezret nem adok egy talajért, amikor alapvetően nem is növényes akváriumról van szó, nem igényes növényekkel.
2013. szept. 3. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!