Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi van a nőstény Bettámmal? SOS

Mi van a nőstény Bettámmal? SOS

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete azt csinálja hogy néha a víz tetején félig felfordulva fekszik:S Már nem egyszer ki akartam halászni mert azt hittem meghalt, de ahogy hozzáértem a hálóval erőre kapott és elúszott. Vagy ugyanígy félig fel volt fordulva a víz tetejénél odaszórtam egy kis kaját és egyből rákapott és elkezdte enni. :S Már kb. 3 hete csinálja ezt és nem egyfolytában, hanem szokott úszkálni is. Mi baja lehet?
2009. okt. 31. 10:22
 1/3 anonim válasza:
Nekem ugyanezt csinálta a fiú Bettám...először a víz felszínén, aztán a fenekén az akváriumnak...Én se értettem...aztán egyre inaktívabb lett és szegény meghalt :( De remélem a tiednek nem ez lesz a sorsa...
2009. okt. 31. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia.Nem értem mitöl SOS a kérdés,ha már 3 hete ezt csinálja.Lehet hogyha akkor kérdezed,elsőre,akkor meg tudtuk volna gyógyítani,az idő elteltével viszont csökken az esély rá.Elképzelhető úszóhólyag gyulladás,Nem tudok rá hatásos gyógymódot,de még csak nem is hallottam róla,hogy lenne.Remélem jön valaki aki biztosra megmondja hogy mi a baj,és gyógymódot is tud,és legközelebb első jelre,inkább potyára,de kérdezz.Reméljük nem pusztul el.Szia Lucky.
2009. okt. 31. 10:45
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
Engedd le vízoszlopot a felére és kérj antibiotikumot a kezeléshez.A vízcseréket és a takarítást ne hanyagold el és egy üveglappal takarni kell az aksit.A viz 28 fokos legyen és adj vitamint. Hatásos antibiotikum a Tetracyclin (vörösre festi a vizet)3-4nap kezelés utánna vízcsere.De azt vedd meg, amit ajánlanak.Sok jót nem ígérhetek sajnos.SN.
2009. okt. 31. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!