Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ez miért lehet?

Encsi970320 kérdése:

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Egyik barátomnak van egy aranyhala, és fehér az ürüléke a halnak.Ez mitől lehet vagy természetes ez? Egy 20 literes aksiban van a hal mert 150literese eltörött, most vett újat és még járatás alatt van, eddig nem volt ilyen a hal ürüléke, csak az elmúlt 1-2 napban, ezt ő nem furcsálja, de én igen, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. A válaszokat előre köszönöm!
2013. aug. 22. 13:59
1 2
 1/12 Pendulum92 ***** válasza:
Bélgyulladás.
2013. aug. 22. 14:01
 2/12 A kérdező kommentje:
és ez ellen tud valamit tenni?
2013. aug. 22. 16:54
 3/12 Pendulum92 ***** válasza:
Változatos kajákat kell adni, kerülni kell a silány minőségű száraz tápokat. Fagyasztottat kell adni, cyclops, artemia, stb.
2013. aug. 22. 17:05
 4/12 A kérdező kommentje:
rendben van akkor ma megmondom neki, hogy holnap mindenképp vegyen, köszi a válaszokat!
2013. aug. 22. 18:50
 5/12 izomszörp ***** válasza:

Bélfertőzése van és elkezdett felbomlani a beleinek a nyálkahártyája, ez miatt a fehér széklet.

Spirohexol segítene rajta, remélhetőleg nem fog elkapni egy másodlagos fertőzést.

2013. aug. 22. 20:34
 6/12 izomszörp ***** válasza:

Panzi gyógyhaltápot adjon neki ez kimondottan jó a beleinek és megelőzés céljából is adható neki.

De ha nem fogadja el a kaját akkor már nagy baj van :(

2013. aug. 22. 20:36
 7/12 A kérdező kommentje:
sajnos szerintem a halacskának már nem sok van vissza..:// most hívott, hlgy föl is puffadt a hasa..:/// nem akartam elkeseríteni, de gondolom ebből már semmi jó nem lehet..:// pedig már 6 éve nála volt a hal.:/
2013. aug. 22. 23:05
 8/12 A kérdező kommentje:
de azért próbálok jól hozzáálni a dolgokhoz és remélem nem lesz baj.:/
2013. aug. 22. 23:06
 9/12 izomszörp ***** válasza:

A felpuffadt has tényleg nem jó :(

Nagy valószínűséggel el kezd nem enni és akkor már tudjuk mi lesz a vége :(

De ne legyen így!

2013. aug. 23. 16:02
 10/12 A kérdező kommentje:
hol lehet kapni ilyen gyógyhaltápot vagy valami olyat ami a halacskán segíthetne?? sima állatkereskedésbe lehet?? enni még eszik a hal, de sokat nem kap mivel még nem volt rá alkalom hogy barátom elmenjen venni bármi más tápot vagy ilyesmit és én se tudtam neki elmenni venni, hétfőn vesz, légyszi írjátok meg hol tud venni! előre is köszönjük!!!!
2013. aug. 23. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!