Na, hogy tetszik?
Nagyon jo, gratula.
Kicsit szomoru lettem eszembe jutott a regi akvariumom
volt benne capaharcsa csiga rak gote beka szupi volt
Igen, vannak bele lyukak, járatok csinálva, kisebb-nagyobb. Lávakő az mind, csak fúróval meg van dolgozva. :)
Amúgy köszi mindenkinek, aki írt.
Csak azokat írom, amiket másképp csinálnék, a jó dolgokat úgyis tudod. :)
Szóval nekem kicsit túlszabályzottnak tűnik a kövek elrendezése.
Nagyjából egyforma a távolság, mélységben sincs nagy eltérés, és magasságban is lehetne jóval változatosabb, hogy felfelé is töltse a teret.
Hát ennyi. Ezen kívül szerintem jó.
Dombokat, meg völgyeket majd csinálnak a halak, attól nem félek. :)
A hátteret is beszínezi majd az alga, jól össze fog érni.
Mondjuk néhány tő Vallisneriát lehet beraknék, az belefér a biotópba, el is fér az akváriumban, (hosszában) és egy kis zöld nagyot dobna az összképen.
Meg nem is olyan drága növény, ha esetleg leamortizálnák a halak.
Örülök hogy ez így összejött, gratulálok hozzá!
Destny, nagyon zsír lett.
Megnéztem a vidót is az egyik sárga halnak nagyon bejött a háttérben levő egyik mélyedés :)
Szerintem is szép lett.
Csak az nem tudom hogy afrikaiban mennyire kell növény. Vagy nem kell?
De Gratula hozzá!!!!
Köszi mindenki ismét. A háttér egyrészt olyan céllal készült, hogy ne kelljen kőhalmazokat belepakolni. Ha beborítja az algaréteg, elvileg valami hasonló színe lesz, mint a köveknek. Idővel összeérik, ez még félig-meddig szűzindítás.
A halaknak eszükbe se jut elbújni, hát ajánlom is nekik :)
A növényt értelemszerűen sokan hiányoljátok. Afrikaiba nem való növény, ezért nem is került bele. Szép lehetne benne, de valamilyen mértékben mégis természetellenes. A sügéres akvárium többnyire csak sügéresnek tetszik igazán, másnak valóban sivár lehet, pont a növényzet hiánya miatt. Én erre bukom :)
Valaki említette a dominóharcsát... nos, van benne egy :)
A dominóharcsád gyönyörű!
Nagyon szép akvárium!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!