Ez az akváriumba való dekor neon medúza kinek tetszik? (Link)
Van egy hasonló játékom nekem is. Nemtudom mi a neve. Szilkon akváriumdísz. Nem ilyen, de majdnem :D
A tengeri akváriumba beraktam a bohóchalnak, és majdnem bele is ment, de aztán vettem neki igazi anemonát. Csak amíg nem volt neki igazi, addig kellet valami játék.
Őszintén,nekem nem jönnek be ezek a színes dekorok.
Unalmamban nézelődök és véletlen bukkantam a Vaterán ezekre a termékekre.De nem licitálok rájuk,meghagyom neked . :P :))
Egyébként asszem 200 Ft körül lehet kapni ilyen vackokat az atlantiszban. Sőt van ilyen elemes szilikon szőrös valami is, amit ha földhözvágsz, világít. Olyanból kettőt vettem 1 éves gyereknek, és nagyon tetszett neki :D
Meg vettem lila kis rákokat, azok csalik, de olyan jól néztek, ki mint a gumicukor, és berakta itthon a terráriumomba, amibe van már egy rakat műanyag bogaram.
Hable !
Ne nevettes már ! Lassan éjfél körül jár az óra , és szakadok a nevetéstől . :DD
De egyébként sejtem miről beszélsz , melyik lehet az a földhöz vágós micsoda... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!