Encsi970320 kérdése:
Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
6 napja volt nállam egy nagyon picike fekete teleszkóp szemű aranyhal, mivel még pici volt ezért nem a nagy akváriumba raktam, azt a következő hétre terveztem, hogy át teszem a többi picivel együtt, ezért ideiglenesen egy 20 literes akváriumba tettem(ugyanúgy rendesen be volt rendezve, talaj, élő növények, stb.), de sajnos ma elpusztult.:( Amikor megtaláltam kicsit föl volt puffadva és már majdnem az egész teste arany színű volt. Mit rontottam el? Vajon miért pusztult el? A másik picinek nincs semmi baja, nem is látszik rajta semmi, de betettem a többi közé, rögtön kivettem abból az aksiból amelyikben elpusztult. Kérlek segítsetek, hogy mit rontottam el.:((2013. aug. 17. 22:38
11/13 Platypus válasza:
Itt a várakozás hiánya volt a baj akkor. 2 nap a biológiai szűrés szempontjából nudli, a halad ammóniamérgezés miatt gyengült le és vitte el valami, vagy egy hétköznapi fertőzés, vagy akár maga az ammónia. A másik jobb kondiban volt, ezért nincs baja. 20 liter víz amúgy is nagyon necces, még kis halakkal és ideiglenesen is.
12/13 anonim válasza:
reménykedj hogy nem hasvízkór mert nekem az egész mollymat az vitte el....
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. aug. 18. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!