Van olyan siporax ami nem sera-s?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 14:43
1/11 anonim válasza:
az eredeti siporax seras. a többi gagyarékság általában nem is ér a szintjére.
2/11 Platypus válasza:
A siporax a sera által kitalált levédett terméknév. Léteznek más hasonló, szinterelt üvegből készült hengeres szűrőanyagok is természetesen, de azoknak nem siporax a nevük.
3/11 A kérdező kommentje:
ja köszi csak ma kérdeztem rá az 1ik boltban hogy rendes sera siporax-e és azt mondtak hogy nem sera hanem egy kínai cég gyártja de állítólag azt mondta hogy ugyanolyan jó mint a sera bár nem hiszem el :D majd rendelek akváriumplus-ról xd
2013. aug. 15. 18:42
4/11 YourDestiny válasza:
Á... ha valami utánzat létezne is (amiről én nem tudok, inkább valami sima gyűrű lehet csak), az nagyon kerülendő. A porózussága valószínűleg egyenlő a babapopsival.
5/11 A kérdező kommentje:
:D köszi már megrendelte akváriumplusról meg még pár dolgot nem kell érte menni főleg hoyg itt minálunk a felét nem kaptam volna meg a kisállat kereskedésekben vagy 2,5* áron :D az 1ik boltban a siporaxot sem ismerték a manadot 1ikben sem jó környéken lakok nem XDDD
2013. aug. 15. 20:33
6/11 YourDestiny válasza:
Nálunk is ilyen tuti a helyzet.
7/11 anonim válasza:
hát figyelj, manado nélkül is lehet akváriumozni. Én újabban madárhomokot rakok minden akváriumba, nekem az tetszik most legjobban.
8/11 anonim válasza:
ilyet használok, ez olcsó
9/11 anonim válasza:
De nem a fehér homokot mert az festve van szerintem.
Hanem a normális homok színű homokot.
10/11 A kérdező kommentje:
homok itt nálunk is van :) csak azt nem akartam mert amikor a talajt vettem lett volna talajlakó halam (diszcsík) az meg akkora felhőt csinált volna nem ?:)
2013. aug. 16. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!