Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek jó így az akvárium...

Szerintetek jó így az akváriumom? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Itt a kép, remélem a link is jó. Telóval fotóztam, szóval a minőség szar.

Ha kéritek leírom az adatokat.

Elég kezdő vagyok még, és mostanában lusta is,ezért picit pontalgás az üveg...

Szerintetek kell még bele vmi? Növény? Szerintem el van nyomva a jobb oldal, viszont oda majd bepréselek néhány félbevágott gömbmohát, és talán a hátsó vörös crypto is megnő :D

Most kb 10ből hányas? Negatív kritikát is fogadok!

Szerintetek hány literes lehet?

2013. aug. 13. 14:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Feketével olyan szűkös hatást keltett...
2013. aug. 13. 17:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, nekem tetszik.

Ha megmarad az echinodorus, biztos nagyobb lesz, jah, de szerintem nem fog megmaradni. Régen a terraplázán én is vettem egy nagy Echinodorus bleherit, de az akváriumba elhálósodak és szétmállottak a levelei. Úgy látom hogy a tiednek sem teljesen ép az egyik levele.

Szerintem ezeket párás környezetben, cserépben növesztik szárazon a kertészetben és azért rothadnak szét a víz alatt a levelei, mert ezek olyan levelek, amiket szárazon hozott, vastag erős levelek. Ha víz alatt hozná, szerintem az vékonyabb lenne.

2013. aug. 13. 18:11
 13/21 A kérdező kommentje:
az echindorusnak kétféle levele van nálam, egy kerek, és egy vékony. A kerek emers, úgy vettem, és az szépen lerohad, és jönnek helyette a submers , vékony hosszú levelek. Pont ma cincáltam szét véletlen ez egyik submerst, mert beszívta a cső :(
2013. aug. 13. 19:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát ha nő neki új levele, akkor jó.
2013. aug. 13. 20:16
 15/21 Pendulum92 ***** válasza:
Most, hogy mondjátok, az tényleg nem illik oda.
2013. aug. 13. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Én kivenném a jobb oldali nagy követ,és a helyére raknám a Echinodorus-t, esetleg egy kis követ tennék mögé, hogy a szűrő ne szedje ki a talajbol. Halállománybol amanda, és ottot vennék, a töbitöl megszabadulnék. Amugy nagyon szép az akvárium 8/10.
2013. aug. 15. 15:24
 17/21 anonim válasza:

Ne haragudj de nekem nem tetszik! Lehet senki mást nem érdekel, de te azt mondtad, negatív kritikát is elfogadsz:

Szerintem ez egy gyenge próbálkozás egy biotóp akvárium irányába, a közelébe biztos nem... Sztem nézegess képeket neten! Rengeteget lehet találni! Jó designolást!

2013. aug. 16. 01:37
 18/21 Pendulum92 ***** válasza:

Előző:

Nem tudom hol olvastad, hogy ez egy biotóp akvárium. Ha csak úgy nézed, mint egy sima akvárium, nagyon is szép. De látom jól esik a kritizálás.

2013. aug. 16. 12:52
 19/21 Platypus ***** válasza:
Ha úgy nézem, akkor meglehetősen ócska holland akváriumnak. Afrikai sügéresnek meg egyenesen gyalázatos. Még szerencse, hogy a maga kategóriájában(nature vagy japán stílus)egészen sikerültnek számít. Egy versenyakvárium szintjétől persze még messze van, leginkább mert a stílus nem egészen letisztult, de úgy általában igen jó teljesítmény egy ilyet összerakni, pláne egy kezdőtől.
2013. aug. 16. 13:37
 20/21 A kérdező kommentje:

Ilyen volt :'(

[link]

Aztán meguntam

2013. aug. 16. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!