Szerintetek jó így az akváriumom? (Kép)
Itt a kép, remélem a link is jó. Telóval fotóztam, szóval a minőség szar.
Ha kéritek leírom az adatokat.
Elég kezdő vagyok még, és mostanában lusta is,ezért picit pontalgás az üveg...
Szerintetek kell még bele vmi? Növény? Szerintem el van nyomva a jobb oldal, viszont oda majd bepréselek néhány félbevágott gömbmohát, és talán a hátsó vörös crypto is megnő :D
Most kb 10ből hányas? Negatív kritikát is fogadok!
Szerintetek hány literes lehet?
Nagyon szép, nekem tetszik.
Ha megmarad az echinodorus, biztos nagyobb lesz, jah, de szerintem nem fog megmaradni. Régen a terraplázán én is vettem egy nagy Echinodorus bleherit, de az akváriumba elhálósodak és szétmállottak a levelei. Úgy látom hogy a tiednek sem teljesen ép az egyik levele.
Szerintem ezeket párás környezetben, cserépben növesztik szárazon a kertészetben és azért rothadnak szét a víz alatt a levelei, mert ezek olyan levelek, amiket szárazon hozott, vastag erős levelek. Ha víz alatt hozná, szerintem az vékonyabb lenne.
Ne haragudj de nekem nem tetszik! Lehet senki mást nem érdekel, de te azt mondtad, negatív kritikát is elfogadsz:
Szerintem ez egy gyenge próbálkozás egy biotóp akvárium irányába, a közelébe biztos nem... Sztem nézegess képeket neten! Rengeteget lehet találni! Jó designolást!
Előző:
Nem tudom hol olvastad, hogy ez egy biotóp akvárium. Ha csak úgy nézed, mint egy sima akvárium, nagyon is szép. De látom jól esik a kritizálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!