Szerintetek jó így az akváriumom? (Kép)
Itt a kép, remélem a link is jó. Telóval fotóztam, szóval a minőség szar.
Ha kéritek leírom az adatokat.
Elég kezdő vagyok még, és mostanában lusta is,ezért picit pontalgás az üveg...
Szerintetek kell még bele vmi? Növény? Szerintem el van nyomva a jobb oldal, viszont oda majd bepréselek néhány félbevágott gömbmohát, és talán a hátsó vörös crypto is megnő :D
Most kb 10ből hányas? Negatív kritikát is fogadok!
Szerintetek hány literes lehet?
jól néz ki, de írd le a technikát, meg a halakat is pontosan.
szerintem nem kell bele más.
10/8
50-60 liter?
70 liter, Tetratec ex 700 szűrő, 48w pilács,
6 amanda, 2 galaxy, 1 hím ramirezi, 2 oto, 2 sakura, és 4 amano garni :D
Nekem bejönnek az ilyen stílusú akváriumok, enyém is hasonló.
Viszont egy valamit hiányolok: kéne pár, a víz tetejéig érő növény. Az alsó régióban szép, de pl pár valliznéria a jobb oldali nagy kő mögé feldobná a dolgot.
Ja, és próbáld ki fekete hátérrel, szerintem akkor 10/10 lenne(a valliznériával is persze).
Így 10/9 :D
De ha középre beraksz egy kisvárat, akkor megkapod ezek nélkül is a 10/10-et :D :D
Király!
Ugyanazt tudom elmondani, a növényeknek kell jobban megnőni, és jó lesz.
Ettől függetlenül:
8/10
A jobb kő mögött van valami Crypto, az gondolom azért került oda, mert nagyra fog nőni. Így idővel majd nem lesz üres az a sarok. Nekem inkább az Echinodorus nem tetszik, arányaiban túl nagyok a levelei, optikailag összenyomja a teret. Ezzel együtt pofás kis akvárium, jó érzékkel raktad össze.
A ramit én is cserélném kisebb halakra, nem az ideális választás sem esztétikailag(túl nagy), sem a halak boldogsága szempontjából.
Az otok-ból 5 öt vettem, 3 nap múlva már csak ketten voltak, lehet rossz volt a vizem...
Hát igen, azt tudom hogy a valsinériámmal baj van, mégpedig hogy nem létezik :D Nincs valsinériám :D
Nekem a fekete háttér nem jött be
Am köszönöm :D
Ment a pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!