A sera siporaxból tényleg elég fél liter a 100 literhez?
Figyelt kérdés
én 1 litert akartam de azt mondta az eladó hogy csak fél liter kell bele mert elég még nem is vettem meg mert mondtam hogy akkor utánanézek de akkor most elég lenne a fél liter is?2013. aug. 8. 14:27
1/9 Platypus válasza:
Elég lehet, de túlszűrt akvárium nincs. Egy 100 literes akváriumhoz való szűrőben meg bőven van még hely, hogy pakold az anyagot. Akkor meg miért ne? A szűrőanyag sosem fölösleges, ha nincs is annyi ammónia, nagyobb rugalmasságot ad az akváriumnak.
2/9 A kérdező kommentje:
rendben köszi azt tudtam hogy nincs túlszűrt akvi csak itt elég nehéz beszerezni a siporaxot meg marha drága az 1 liter 4000 ft
2013. aug. 8. 14:47
3/9 A kérdező kommentje:
de am akkor megveszem az 1 litert :)
2013. aug. 8. 14:48
4/9 YourDestiny válasza:
Szerintem nem. Nagyjából 50 liter VÍZRE számolja 1 liter Sipot. Tehát ha van egy 100 literesed, abba megy kb. 70 liter víz. Ide másfél liter nem ártana. Mellesleg érdekes, hogy fél liter Sipot vettél. Olyat is lehet?
5/9 A kérdező kommentje:
még nem vettem :D de azt csinálják hogy megrendelnek vhonnan mittomén 100 liter vagy nem tom és kimérve adják literét 4000 ért :D olcsóbb lesz ha onlineboltból rendelek :D
2013. aug. 8. 14:52
6/9 Pendulum92 válasza:
4000 literje baromi drága a kimértnek.
7/9 A kérdező kommentje:
hát igen drága :D de máshol csak 50 km re lehet kapni tőlünk
bár ott lehet jobban megérné mert ott 1500 a kimért :D majd még meglátom honan veszek :D
2013. aug. 8. 15:25
9/9 A kérdező kommentje:
hát veszek majd vb-ben 1.5 litert útiköltséggel is olcsóbban jövök ki ha ott veszem :)
2013. aug. 9. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!