150 literes akváriumba hány szűrő kel?
150 literes,kb 50-70 db hal lesz benne,neon,guppy,stb
Belő és kűlső kel ? Melyiket ajanlod nekem ? A jbl e901 erős es keveset fogyaszt ? Szerinted jo ? Hány liter / ora viz forgatas kell mind a két szűrőknek ,,bővebb informáciot kérek szépn,és mért....
Tenyleg nem ertem,,tegnap vettem meg az akvariumot,es ugy kertem hogy ojan nagy legyen hogy kb 50-60 hal legyen benne,,azt mondtak hogy 150 litersebe 80 is jo !!
Na mindegy legyen 30 db hall.....
Milyen lenne 70 emberrel együtt lakni egy zsúfolt szobában?
Kb olyan lenne a halaknak is. Rettenetes.
Szia !! Itt almacsiga!!!
Szerintem tegyél egy külső szűrőt és majd meglátod mennyire szűri! Ha nem elég vegyél bele egy belsőt is !!!! Ha valakinek tetszenek a válaszaim az lájkoljon a facebookon!!!!!!! Gyakorikérdések: Almacsiga
Én vennék egy Tetratex ex1200-ast (esetleg ex700) meg valami belsőt.
A tartható halak számával kapcsolatban pedig kérdezz akvaristán, akvakertészen, de ne az eladótól. Ő eladni akar, mert a pénzből él. Aztán ha elpusztul az egész állomány, akkor mész újat venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!