70 literes akváriumba milyen külső szűrőt vegyek?
Figyelt kérdés
légyszi konkrét típusokat mondjatok!
amire én most gondoltam az az Eheim 2211. Ez jó lenne?
2013. máj. 29. 19:01
1/11 bamboochatheone válasza:
Ilyesmivel jobb lenne: [link]
2/11 A kérdező kommentje:
nem néz ki rossznak, csak eléggé "kínainak" tűnik és ez a ~21000 forintos ár elég sok ahhoz képest, hogy 12-ért (igaz az nagyobb méretű) de akár Eheimet is lehet kapni...
2013. máj. 29. 19:11
3/11 anonim válasza:
Az atman nem kínai...
Akkor vegyél tetratec ex 700-at.
4/11 bamboochatheone válasza:
Az Eheim amit említettél kb 30 literes akváriumhoz való.
5/11 Pendulum92 válasza:
Én építettem magamnak kb fele-harmad annyiért, mint ha boltban vettem volna ( hatásfok szempontjából)
6/11 Pendulum92 válasza:
Én nem vettem még sosem külsőt boltban(nem is fogok), de sokan a tetratec ex700-ra esküsznek. Sok jó tapasztalatot hallottam, inkább azt vegyél, mint Eheim-et. Az is jó, de ár érték arányban jobb a Tetra. Az Eheimnél a márkát is masszívan fizeted.
7/11 Pusisz válasza:
Ha olcsón jó szűrőt akarsz, és van egy kis barkács-vénád, iszonyú hatásos külső szűrőt kreálhatsz a bolti ár töredékéért.
Olyat és akkorát amekkorát akarsz, úgy méretben, mint teljesítményben.
8/11 anonim válasza:
Az Eheim 2213 már egy jobb választás és nem is sokkal drágább viszont 3x akkora a szűrőfelülete. Az Tetra és az Atman szűrők is jók. Azért vennék Eheim Classic szériát mert annak sokkal nagyobb múltja van mint a többi szűrőnek. Ki tudja, hogy az agyondicsért Tetra vagy Atman típusok és alkatrészeik 10 év múlva is a "polcokon" lesznek e.
9/11 YourDestiny válasza:
A TetraTex EX600 tökéletes 70 literbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!