A halak hallanak?
Figyelt kérdés
Vicces kérdés, de komolyan érdekelne, konkrétan a csigasügér. Ma be kapcsoltam a zenét és az első ütemnél mind meg riadt és be ment a házába, utána már nem zavarta őket, lehet hogy a zenét hallották vagy csak a rezgést érzékelték? Ne CSAK a sügér érdekelne:)2013. aug. 1. 19:54
2/5 anonim válasza:
Hallanak, de nem úgy, mint mi. Azaz pl. egy zörrenés hozzájuk már elmosódottan, sokkal halkabban jut el, mint hozzánk. Rezgéseket is érzékelik. Viszont nem minden hal hall ugyanolyan jól.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos és érdekes válaszokat! Esetleg valakinek még van konkrét ezzel kapcsolatos érdekessége, információja szívesen fogadom.
2013. aug. 1. 20:10
4/5 anonim válasza:
nekem van :) ők is hallanak de nem úgy mint mi mert nincs is fülük az oldalukon van egy bizonyos oldal vonal ez egy összetett érzékszervük és a hanghullámok amikor megrezgetik a vizet ők ezzel érzékelik és a vízben való mozgást is ennek a segítségével érzékelik
5/5 anonim válasza:
Egyszer a vitorlásom az egyik házibulinkon sokkot kapott, elkezdett remegni. Egyis srác szólt, hogy valami gond van a hallal. Valszeg a basszust nem bírta, ezért lehalkítottuk a zenét és lekapcsoltuk a lámpáját, aztán helyrejött, pedig nem is a szobában volt, hanem kicsit kijjebb, a konyha és a szoba közt. A rezgést nem bírják. A magas és közép hangokról nem rezeg semmi, de a basszust fel tudom nyomni úgy, hogy az ablakok is zörögnek, de attól a halak beparáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!