Ez igy jo 240 l-es akvariumban? CSAK KERDEM NINCS ILYENEM!
6 db platti
1 db gyöngy gurami
6 db ekfoltos razbora
2 db ramirezi
3 db anci
1 db törpe tarisznyarak
10 db guppi
10 db molly
törpe tarisznyarák és mollik nélkül igen.
bár nem tudom a ramirezi hogy viselkedik más halakkal, lehet, hogy az baj.
Nem jó!
3 féle elevenszülőt betenni öngyilkosság, ráadásul ilyen brutál nagy kezdő létszámmal óriási meggondolatlanság, nem sokáig húzná ez a rendszer. Elevenszülőből 1fajta is bőven elég, amúgy is egy össze-vissza saláta ez az összeállítás.
6 ékfoltos édes kevés, nagyon igénylik a csapatot, 240 literben elvész egy 6-os csapat. Inkább 16.
Törpe tarisznyarák pedig akvaterráriumban tartandó, nem lehet sima akváriumban tartani, akárki akármit is próbál hazudozni.
A molly és a törpetarisznya enyhén sós brakkvízben él.
A black molly, meg nem tudom mi van még itt nekem, valami tarkabarka molly a 2 deci sót is lazán kibírja 10 literenként.
A guppi és a platti nem szereti a sót, de 20 literenként 1 kiskanál sót még kibír, ha muszáj neki, viszont a guppik szoknyáját a törpetarisznya rojtosra csipkedi, tehát ez nem egy jó párosítás.
Az ékfoltos, a ramirezi, a gyöngy gurámi és az anci a lágyabb vizet kedvelik, és ha a csapvized 20 Nk körül van abban nem élnek meg egy évig. Sózva meg szerintem azonnal meg is halnak.
Hát igen, erre akartam kitérni, hogy egy össze-vissza saláta, túl eltérőek az igények.
Ezt akárhonnan nézem, nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!