Az lehetséges, hogy egy akváriumban két sziámi fiú van és nem bántják egymást?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam, hogy egy akávriumba egy fiú bettát lehet tartani és hozzá kell 2-3 lány betta.
De lehetséges, hogy a két fiú betta nem bántja egymást?
2013. júl. 23. 13:08
1/9 Pendulum92 válasza:
Mivel territoriális halak, így csak akkor, ha mindkettő elégséges méretű területet birtokolhat. Ha ez a kettő fedésbe kerül, ott szokott a harc lenni.
2/9 anonim válasza:
minimum 300 literes akvárium. ott már elég nagy hely van ahhoz, hogy mindkét halnak meg legyen a saját területe.
3/9 A kérdező kommentje:
és ha kisebb akváriumba vannak?
nem fordulhat elő, hogy mégse bántják egymást?
2013. júl. 23. 19:12
5/9 anonim válasza:
ki fogják nyírni egymást, ne áltasd magas, hogy nálad 2 sziámi HARCOS hal békében fog élni.
6/9 Bencse02 válasza:
Attól függ, hogy mekkora az akvárium ha ilyen 120-110 literes az akváriumod akkor biztos a bunyó mert kell nekik a terület! Nekem van egy sziámim és kipróbáltam, hogy oda teszek egy tükröt és szó szerint fejjel neki ment az üvegnek. Tisztára fel volt fújva. Neked mekkora az akváriumod?
7/9 anonim válasza:
Lehetséges, legalábbis ,amikor elkezdtem a halazást találtam egy oldalt, ahol egy bettatartó a tapasztalatait írta le azzal kapcsolatban, hogy hímeket szoktatott össze, állítólag sikeresen, pedig 100 liter alatti akváriuma van, hogy pontosan mekkora, arra nem emlékszem, de biztos, hogy nem volt 100-120 literes. Linket sajnos nem tudok küldeni, mert nem mentettem el az oldalt, előzményt meg mindig törlök.
8/9 Platypus válasza:
Láttam már példát többé-kevésbé békés együttélésre. De akkor is 99%-os valószínűsége van, hogy összekapnak és állandóan tépik egymást. Arra sem érdemes számítani, hogy meg fogod nyerni a lottót. Kétségkívül léteznek lottónyertesek, de nem valószínű, hogy te is az leszel a halaiddal.
9/9 anonim válasza:
Nálam 160L ben volt két hím
Soha nem harcoltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!