Mennyi törődést igényelnek a halak? Elutazhatok tőlük egy hétre?
Figyelt kérdés
Gyakran hazautazok vidékre és van, hogy csak jó pár nap múlva jövök vissza. Szeretnék halakat tartani, de nem tudom, hogyan viselnék ezt az életmódot.2013. júl. 19. 09:16
1/8 Frontosa válasza:
Néhány nappal nincs semmi gond, ha nem heti rendszerességű.
Üdv,
2/8 anonim válasza:
Egy-két hét nem valóban probléma, ha nem rendszeres. A macskát azért zárd ki a lakásból!
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen állatom, halakat szeretnék, csak nem tudom mennyire ártanék nekik ilyen "életmód" mellett(hétvégente hazautazok, ill. időnként egy hétre).
2013. júl. 19. 09:24
4/8 anonim válasza:
ha van automata etető akkor rendben lesznek...de egy hétig nekik sem jó éhezi...
5/8 Pendulum92 válasza:
Automata etető és időkapcsoló a világításhoz.
6/8 A kérdező kommentje:
Még egy probléma felvetődött: elég meleg a lakás, most nyáron volt 34 fok is. Hogyan lehet kiküszöbölni, hogy túlmelegedjen az akvárium ha nem vagyok itt?
2013. júl. 19. 09:48
8/8 izomszörp válasza:
Ez lehet hogy nem igazán lenne jó a halaknak.
Esetleg ha valami betegség ütné fel a fejét pár nap alatt végezhet a halakkal.
Ugyanez lehet ha a vízzel van valami. Pl. magas ammónia szint. Heti vízcseréknek meg kell lennie.
Szóval gondold át ezt a dolgot.
De te döntesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!