Hol lehet gömbakváriumot kapni Budapesten?
Floráriumnak szeretném berendezni, de már sehol nem találok a városban. Az egyik díszhal üzletben azt mondták, hogy árusítani sem szabad, de ezt nehezen hiszem el.
Valakinek valami tippje? Webshop nem jó, mert nem hoznák ki időben.
Köszönöm előre is!
Lehet hogy az Atlantiszban még van, mostanában nem néztem, de ott vannak extrém akváriumok, van pl 6szög kicsiben, arra az egyre emlékszem.
Nekem volt egy gömb a szekrény tetején, de rádőlt egy váza és eltörték egymást, aztán tök jó épphogy nem a fejemre potyogtak az üvegszilánkok, csak a lábam elé.
Nekem van egy nem túl szép példány, óriás lombikból lett levágva. Van rajta pár halvány vonal ami az űrtartalmat jelzi. Gömbhöz képest viszonylag nagy, legalább 6-7 liter, bár rég láttam és nem emlékszem rá nagyon. Ha érdekel, utánanézek hol van.
Egyébként nem hallottam róla, hogy az árusítása is tilos lenne. A törvény biztosan nem változott, az nem mond semmit az árusításról, csak hogy mit lehet benne tartani. Lehet, hogy a hatóságok szigorúbban ellenőrzik a dolgot mostanában.
Nem tudom, hogy van e még, de a hódos barkácsboltban vettünk három éve ilyesmi üveget. Mint egy óriási borospohár, azt hiszem 6 literes űrtartalom.
Én megnézném, vagy valami nagyobb kertészetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!