Budapesten tudtok ilyen helyet?
Figyelt kérdés
Lebontom az édesvízi akváriumot, mert tengerit szeretnék csinálni majd, és a maradék 11 kis fekete mollymat elajándékoznám, ezért keresek olyan állatkereskedést, akik szívesen fogadnák ezt a pár halat. Természetesen nem kérek értük pénzt, de kinyírni se akarom őket. Tudtok ilyen helyet, ahol beveszik őket?2013. ápr. 9. 00:59
1/10 Cerberosz válasza:
Ha ingyen viszed bárhol, mondjuk ink kicsikkel próbálkozz ne a plázásokkal, és telefonál előbb be.
2/10 A kérdező kommentje:
Eddig 4 helyen voltam, de sehol nem veszik be. :(
2013. ápr. 9. 12:19
4/10 Cerberosz válasza:
De ha nem zavar ha feletetem őket hozzám is hozhatod.
5/10 anonim válasza:
én befogadnék kettőt, Budapesten lakom. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Most olyan 3 centisek, lírafarkúak lesznek, és mind lányok. Ha érdekel, utolsó, akkor írj privit és valahol összefutunk.
Még amúgy is kicsik, szóval a kereskedések többsége nem nagyon foglalkozik velük. Ma voltam még egy helyen, de miután bedarásodott halakat láttam az akváriumaik 70%-ában, inkább nem kérdeztem rá náluk.
2013. ápr. 9. 19:17
7/10 A kérdező kommentje:
Cerberosz, te akvaristán is ilyen névvel vagy? Asszem láttalak már... engem kizártak, mert sokáig nem léptem be, és nem tudom magam töröltetni, hogy újra regisztráljam a nevemet.
2013. ápr. 9. 19:19
8/10 anonim válasza:
engedd őket a városligeti tó meleg vizébe ott sokkal természatesebb életet élnek mint egy akváriumban van is a tóban vadmolli meg más trópusi halak ha jót akarsz nekik szerintem engedd oda
9/10 Cerberosz válasza:
Igen, ott is ezzel a névvel futok:) Reggelj új email címmel.
10/10 A kérdező kommentje:
Cerb, nem akarok sajátmagam2 lenni. :P :)
8-an vannak a feketék, elszámoltam magam. De van mellettük még 4 ezüst is...
2013. ápr. 10. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!