Olcsóbb akvarisztikai üzletet tudtok Budapesten? Vagy neten rendelni olcsóbb lehet?
Figyelt kérdés
kell még egy bújó axiknak meg egy talajporszívó most nagy hírtelen, ennyi.2011. máj. 11. 12:26
1/4 anonim válasza:
Aquadepo. Legjobb hely, ár-érték arányban nagyon jók, halakat is csak innen vennék, másik boltból nem igazán, itt nagyon figyelnek rá, hogy rendben legyen minden.
2/4 anonim válasza:
Én is az aquadepot tudom ajánlani. Az az egyik legjobb.
Tiszta, gondozott, és értenek is hozzá.
Esetleg még tudom ajánlani a Vadont, ha valami ritkább halat keresel, bár én inkább várnék 2-3 hetet, hogy hozzanak az aquadepoba.
3/4 anonim válasza:
Tényleg az Aquadepó az egyik legjobb (www.aquadepo.hu), de ha csak felszerelést szeretnél venni, akkor érdemes megnézni az akvariumplus.hu-t is, ők is elég profik, az áraik kicsit jobbak, viszont élőlényeket nem tartanak (ezért tudnak olcsóbbak lenni).
4/4 Doruss válasza:
A [link] is nagyon jó, halak nincsenek, de én ezzel az oldallal meg vagyok elégedve. Nagyon odafigyelnek, gyors szállítás, kifogástalan állapot, csomagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!