Mit tehetnék az óriás algaevő harcsám megeszik minden növényt amit az akváriumba rakok! Még az anubiast is. PEdig sera wels chipset adok neki bőségesen. Mit tehetnék?
"Már próbálkoztam a zöldségekkel nem is egyszer, nem hajlandó megenni"
Bevásárló központost ritkán eszik meg, én beteszem az aksiba egyik plekó az akvárium egyik végébe, a másik a másik végébe, a bevásárló központos uborkától rettegnek menekülnek.
A piaci, vagy amit magad termesztesz az meg ilyen: [link]
Van a családba két kismama, nekik is, és amit mi vásárolunk boltba azt is a plekókon teszteljük, betesszük az akváva ha rámennek ehető, ha nem akkor kuka, java bevásárló központos sajna az, nem kell nekik, félnek tőle.
Kertészkedem, nem folyok bele miért nem eszik, konkrét oka van.
Az tény hogy minden növényt tönkretesznek ha nincs zöldség, elég félénkek, idő mire megszokják a helyüket, ha meg vannak bolygatva azt nagyon rosszul tűrik, olyan mintha haragudnának, elő se jönnek, depisek, ilyenkor még nálam se kell a zöldség nekik, napokig nem is látom őket, és a zöldség se kell nekik.
Nem tudom hogy viselkednek nálad, de elég macerás a lelkületük, nagyon dús növényzetnél érzik magukat biztonságban, este kellene lesúlyozva betenni a zöldséget, hagyd benn 12 órát legalább, és oda etess ahol dús a növényzet, utána lehet fent is etetni, csak bedobod és rácuppannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!