Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Háttér házilag így jó?

Háttér házilag így jó?

Figyelt kérdés
Ha ilyen hungarocell vagy milyen lapból kifaragok egy tetszőleges alakot lefestem vagy 5ször csemperagasztóval és mondjuk 1 hétig áztatom utána már nemázik ki semmi sügérekre mérgező anyag?(nem tennék rá műgyantát)És a csemperagasztóba ha sima sünis temperát rakok akkor az mérgező?Vagy ha így nemjó mitkennjek rá csak műgyanta jó?

#háttér #műgyanta #házi háttér
2013. jún. 30. 15:06
 1/4 YourDestiny ***** válasza:

Temperát semmiképp ne tegyél bele. Vasoxid festékport használj. Egy hétig áztatni nem lesz elég. Én kb. 4 napja hoztam össze a nanoba a hátteret, és még mindig 9,5 a pH. Első nap 10 volt. Vízcsere naponta menjen, minden nap kémhatás ellenőrzéssel. Nem muszáj rá műgyanta. Egy kis segítség:

[link]

Annyit tennék hozzá, hogy sügeresbe ne szúnyoghálót használj, mert túl sűrű. Inkább szellőzőrácsot. És CSAK FLEXIBILIS csemperagasztót használj, és CSAK ÉLELMISZERBARÁTOT.

2013. jún. 30. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Jólvan köszi közbe meggondoltam sügeresbe nem is teszek csak posztert mert felesleges tőlükelvenni helyet mert ígyse 200literes lesz :)de nanoba lehet megcsinálom majd
2013. jún. 30. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáltam hungarocellt lekenni flexibilis csemperagival 3 rétegben, de porlik le róla. A szélein már egyből lejött ahogy betoltam az akváriumba. Annyira gyengén van rajta a felületén. Én nem mertem halat rakni mellé, inkább kivettem és bedobtam a hűtő mögé.
2013. jún. 30. 23:00
 4/4 YourDestiny ***** válasza:
Valószínű, hogy nem hagytad rendesen megszáradni a rétegeket. Nálam is kapott kisebb ütéseket, karcokat, és csak a szűrőcső kivezetésénél morzsolódott le egy kevés, mivel ott csak egy vastagabb réteget húztam a végén a szúnyoghálóra. Máshol olyan, mint a beton. Tuti meg volt kötve rendesen a ragacs?
2013. júl. 1. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!