Egy házilag készített külső szűrőbe szerintetek megfelelő egy ATMAN at-202 powerhead? Vagy valami jobb?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 15:17
1/16 anonim válasza:
Én ilyen kisebb teljesítményűben az AquaEl szökőkútpumpával vagyok nagyon megelégedve.
Ebben nincsenek széteső alkatrészek és egészen kicsi, méretre, könnyen elhelyezhető bárhol.
Ezzel csináltam olyat, hogy az akvárium melletti tartályba raktam bele, ráhúztam egy 2 cm vastag pvc csövet a szívó ágára, és szívtam vele ki a vizet ki az akváriumból. Aztán mivel ez a tartály kicsit magasabban volt, mint az akvi, a víz magától folyt vissza egy lukon át.
Most másra használom, legutóbb egy felszínleszívót kreáltam belőle a tengeri akváriumhoz. Jól működik.
2/16 anonim válasza:
hát mekkora a szűrő térfogata ?
milyen szűrő anyag van benne?
3/16 A kérdező kommentje:
Még csak tervezgetem, de én egy 110-es 40 cm magas PVC csőre gondoltam .
2013. jún. 4. 17:12
4/16 anonim válasza:
az kb 5 liter lehet mekkora aksihoz kell ezt az elöbb elfelejtettem megkérdezni?
5/16 A kérdező kommentje:
80 literes akváriumhoz lenne.
2013. jún. 4. 17:33
6/16 A kérdező kommentje:
Bocsi de most indulok haza a melóból este folyt.köv.Köszi
2013. jún. 4. 17:37
7/16 anonim válasza:
8/16 A kérdező kommentje:
Ezt a vízpumpát betudom szerelni a pvc csőbe? A szűrőanyagom pedig : siporax,perlonvatta és szivacs.
2013. jún. 4. 20:19
10/16 anonim válasza:
én a perlonvattát kihagynám mert nagyon lassítja a vízáramlást de ha mindenképp akarsz akkor tegyél a perlon fölé egy sűrű szúnyoghalót vagy egy lazább szivacsot mert néha szálak kijönnek belőle és belecsavarodnak a szűrőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!