Van egy 80 literes akváriumom, egy komódon, a komód első fiókját nem, vagyis csak alig lehet kihúzni.90l-esre cserélném szerintetek az az 10 kg jelenthet vmit?
Figyelt kérdés
azért cserélem le mert már régi sokszor eresztett már ....2013. jún. 29. 14:54
1/5 YourDestiny válasza:
Ha stabil a komód, az a 10 liter nem oszt, nem szoroz. Te látod, hajlott-e eddig a felső lap.
2/5 izomszörp válasza:
Sokat számít!
Nagyobb lesz rajta a terhelés,a fiókot nem igazán fogod tudni kihúzni,ha ki is húznád meg gyengülne az alátámasztása. És félő hogy leborulna az egész.
Kellene neki valami frankó merevítés ha meg lehet oldani.
3/5 anonim válasza:
tegyél rá még egy akkora butorlapot és akkor kevésbé vagy alig hajlik be.esetleg kettőt.
4/5 anonim válasza:
én is igy csináltam tettem rá még egyet letakartam franko teritővel és nem látszik belőle semmi.
5/5 anonim válasza:
lekéne gyalulni a fiókból, de inkább lecserélni a komódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!