Tarthatok ekkora akváriumban tűzhasú gőtét? Hányat? (kép)
Sziasztok!
Nagyon szeretem a gőtéket, és most találtam egy 30 x 50 x 38 as akváriumot, és nem tudom mehet e bele gőte... ez elvileg 57 liter, ami szerintem kevés egy gőtének, hiszen az kétéltű, és azoknak elvileg nagy hely kell.
Már berendeztem, van
- kimászó (3is)
- 9w világítás
- sóder-gyöngykavics aljzat
- ha kell, akkor van vízforgató (NEM szűrő)
Igazából növényes beállítottságú vagyok (ilyen az akim is) de ebbe nem szeretnék növényt mert van benne elég szikla, és már berendeztem a hardscape et.És tápozás sem lenne, mivel nincs növény
Ha szeretnétek akkor rakok képet róla.
Szóval: Lehet e 2db kínai "pirospocakos" gőtét ( XD )57 literben tartani? :)
nem, ezek csak ilyen mozgó dolgokat esznek sajnos.
A tubifex, vagy a szúnyoglárva bírja a hűtőben 2 hétig, ha egy kevés vízbe rakod. A hűtőben nem kelnek ki a szűnyogok, de nem a mélyhűtőben, csak a sima hűtőben. Tubit úgy szoktam, hogy lapos tálba rakom, pl egy virágalátétbe egy kis adagot. Úgy rakok bele vizet, hogy a tubigombóc közepe kilógjon kicsit a vízből, és úgy 2 naponta leöntöm róla a vizet a wc-be, majd öntök rá újat a csapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!