Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 50 literes akváriumba mennyi...

50 literes akváriumba mennyi és milyen fajta halakat lehet együtt tartani?

Figyelt kérdés
Tetszik a szumátrai díszmárna, a neonhal, a gurámi. De a neonhalba nem vagyok biztos, hogy elég lenne neki.
2013. jún. 25. 15:56
1 2
 1/11 Pendulum92 ***** válasza:
Én a nanohalakat(nem neon) javaslom. De lehet 1 betta hím is pár nanohallal, vagy csigasügerek. Az általad említett egyik halnak sem elég a méret.
2013. jún. 25. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
2013. jún. 25. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Literenként 1 hal,de ha gondoskodsz levegős porlasutásról lehet több is.
2013. jún. 25. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
utolsónak biztos 70 porszívófejű cápája van egy 70 literes akváriumban.
2013. jún. 25. 17:59
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D végülis mondjuk a fehér cápa is egy hal, akkor azt is betehetem egy liter vízbe ? :DDD na jó ezt azért én sem gondoltam komolyan ... :D
2013. jún. 25. 18:31
 6/11 anonim válasza:
Ahány centiméteres a hal annyi liter víz kell neki. Tehát ha egy hal 2 cm akkor 2 liter kell neki.
2013. jún. 25. 21:40
 7/11 Pendulum92 ***** válasza:
Ez sem igaz. 10 literes akváriumba nem igazán mehet 5 db 2cm-es hal.
2013. jún. 26. 07:03
 8/11 anonim válasza:
De 50 liternél simán mehet úgy, nekem egy igen jó akvarisztikában mondták ezt.
2013. jún. 26. 09:28
 9/11 Pendulum92 ***** válasza:
Hát, inkább egy irányadó dolog, nem ilyen egyszerű az egyenlet.
2013. jún. 26. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:

"istván105 válasza: Literenként 1 hal,de ha gondoskodsz levegős porlasutásról lehet több is"

Ezeket honnan szeded ? olvastam tőled hasonlókat ha jól emlékszem, akkor mehetne 50 hal, ha meg van levegő akkor mehet 100 is? Végül is logikus 100 hal tuti megfulladna.

"M123e válasza:Ahány centiméteres a hal annyi liter víz kell neki. Tehát ha egy hal 2 cm akkor 2 liter kell neki."

Egy 30 centis márvány sügérre ami jócskán kiló fölött van nem 30 liter víz kell hanem 300 liter.

Nem találtam jobb leírást, marad az enyém.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__4..

Kérdezőnek: A vélhetően törpe gurámiról van szó, érzékeny lágy vizes hal, erős szűrés kell neki, inkább haladó szint, és nagyobba tenném, igénylik a sűrű egészséges növényzetet.

Neonok kisebb akváriumba kötekedősek, igénylik a nagy úszótereket, szeretnek rajban közlekedni tehát ahogy előttem írták ők se jók.

Nekem bejönnek a páncélos harcsák, esetleg ők is mehetnek 6 darab törpe páncélos, ők aljzatlakók, és az úszótérbe lehet példa betta, vagy ha rendes belső szűrőd van akkor 6 nano hal a páncélosok mellé.

2013. jún. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!