Mitől halt meg a Sziámi harcoshalam?
1 hete vettem 1 hím bettát meg 1 nőstényt ( 10 literes akváriumba). Első nap a lány volt nagyon érdekes ,változott a színe rózsaszín,lilás-kék, és nem igazán úszott csak az akvárium alján "pihent".A hím udvarolt neki és ő úszkált is.
Pár nap múlva már a nőstény úszkált és a hím mozdulatlan volt , de evett mindkettő 2 nappal ezelőtt a fiúnak kampec
:( MIÉRT???
Pendulum92 évente rengeteg hal életét menti meg, sok családnak örömöt okozva.
Hát nem tudom, de felvetettél kérdező egy ilyet "Ez a világon a legjobb érzés....." szerintem síró embereknek akik kétségbeesve próbálják megmenteni a beteg halaikat, nem biztos hogy ez a világon a legjobb érzés, de engem jó érzéssel tölt el mikor tudok segíteni.
nem vagy vicces...
Az, hogy megmaradt az a nyomorult halad abban a 10 literes csodában, és most egy társával összezárva lebeg mint egy autista delfin, csakis elismerésemet váltja ki :) Kibb*asszott fogyatékos érvelés és vádakozás volt :*
Cscs retard-pajti <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!